Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε για το έργο που σκέφτεστε να υλοποιήσετε.

icon_widget_image Καθημερινα 09:00 με 17:00 icon_widget_image Αγίου Λουκά, Αφάντου, Ρόδος icon_widget_image + 30 22410 63496 +30 22411 30751 icon_widget_image info@ergongroup.gr
Image Alt
Παρεχόμενες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

για ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς δημοσίου

SERVICES

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και υλοποίηση ιδιωτικών αλλά και δημοσίων έργων.
Λειτουργούμε με γνόμωνα την ασφάλεια,την λειτουργικότητα,την αισθητική και την οικονομία σχεδιάζοντας και υλοποιόντας το κάθε έργο ξεχωριστά με σκοπό να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου.

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε ως Τεχνικό Γραφείο.

Από την 01/02/2021 για κάθε νέα κτηριακή μονάδα είναι υποχρεωτική η δημιουργία της ηλεκτρονικής ταυτότητας από μηχανικό.Επίσης απαραίτητη είναι πλέον σε περίπτωση μεταβίβασης.

Αποτύπωση της ιδιοκτησίας σας και των όμορων ιδιοκτησιών και χάραξη σύμφωνα με το κτηματολογικό σχεδιάγραμμα.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή μερική ανακαίνηση της οικίας σας ή του επαγγελματικόυ σας χώρου καθώς και την ανάγερση του νέου σας κτίσματος.

Σε συνεργασία με έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς αναλαμβάνουμε την Στατική μελέτη, Αρχιτεκτονική μελέτη, Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη και οποιαδήποτε άλλη μελέτη χρειάζεται για την κατασκευή σας.

Έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) το οποίο είναι απαραίτητο για μεταβίβαση, πώληση ή ενοικίαση ακινήτου.

Έκδοση Οικοδομικής άδειας για διάφορες εργασίες όπως ανέγερση μονοκατοικίας-πολυκατοικίας, κατεδάφιση υπάρχων κτίσματος, προσθήκες (καθ΄ ύψος-κατ΄ επέκταση), αλλαγή χρήσης και εσωτερικής διαμόρφωσης, εργασίες μικρής κλίμακας.

Έκδοση Άδειας λειτουργείας καθώς και αλλαγής χρήσης για το κατάστημα σας.

Βεβαίωση μηχανικού περί μη ύπαρξης αυθαιρέτων και της νομιμότητας του ακινήτου σας.

Διεκπεραίωση διαδικασίας ένταξης στη Ρύθμιση αυθαιρέτων εντός και εκτός σχεδίου πόλεως της ιδιοκτησίας σας

Έργα των οποίων η κατασκευή και η λειτουργεία δύναται να έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον χρειάζονται περιβαλλοντική αδειοδότηση. Προυπόθεση αποτελεί η προετοιμασία του φακέλου με όλες τις απαραίτητες μελέτες και τα απαιτούμενα έγγραφα καθώς και η παρακολούθηση των διαδικασιών αδειοδότησης.

Σύνταξη φακέλου με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και μελέτες που χρειάζονται για την υπαγωγή στο σύστημα με τεράστια ποσοστά επιτυχίας.

Σε αυτη την ενότητα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ».

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους».