Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε για το έργο που σκέφτεστε να υλοποιήσετε.

icon_widget_image Καθημερινα 09:00 με 17:00 icon_widget_image Αγίου Λουκά, Αφάντου, Ρόδος icon_widget_image + 30 22410 63496 +30 22411 30751 icon_widget_image info@ergongroup.gr
Image Alt

ΜΟΝΑΔΑ ΑΕΚΚ

Ανακύκλωση
Αδρανών Υλικών

Η εταιρεία μας έχει αδειοδοτηθεί να προσφέρει υπηρεσίες συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας όλων των τύπων των αδρανών αποβλήτων.

Απόβλητα από εργασίες Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), που προέρχονται από οικοδομικές εργασίες, έργα υποδομών, κατεδαφίσεις, κατασκευές καθώς και ανακαινίσεις  παραλαμβάνονται και διαχειρίζονται πλήρως από εμάς.

Χωματουργικές Εργασίες

Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και η έδρα της βρίσκεται στη Ρόδο.

Η ανάληψη έργων της Εταιρίας αφορά την περιοχή της Δωδεκανήσου και κυρίως της Ρόδου,  με ένα μακρύ κατάλογο επιτυχημένων συνεργασιών, με Τεχνικές Εταιρίες, Δήμους, Κοινότητες αλλά και Ιδιώτες, σε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.

Συνεργασία με τη μονάδα

Η μονάδα είναι συμβεβλημένη με το εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΑΕΚΚ 

«ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.Κ.Κ.»

 

Το σύστημα συμβάλλεται  με διαχειριστές ΑΕΚΚ καθώς και με Μονάδες Επεξεργασίας των ΑΕΚΚ προκειμένου τα ΑΕΚΚ που παράγονται από δημόσια και ιδιωτικά έργα να οδηγούνται προς ανακύκλωση και αξιοποίηση.