Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε για το έργο που σκέφτεστε να υλοποιήσετε.

icon_widget_image Καθημερινα 09:00 με 17:00 icon_widget_image Αγίου Λουκά, Αφάντου, Ρόδος icon_widget_image + 30 22410 63496 +30 22411 30751 icon_widget_image info@ergongroup.gr

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η ανακαίνιση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί ο χώρος που χρησιμοποιούμε καθημερινά και να καλύψει νέες ανάγκες και απαιτήσεις μας. Για να θεωρηθεί αποτελεσματική μια ανακαίνιση θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν παράγοντες όπως:

Α) Η ασφάλεια του χώρου που προορίζεται για καθημερινή χρήση

Β) Η λειτουργικότητα και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των χρηστών

Γ) Η εξοικονόμηση ενέργειας

Δ) Η εκτέλεση των εργασιών με αρτιότητα και συνέπεια

Ε) Τα σύγχρονα πρότυπα αρχιτεκτονικής

Ζ) Το κόστος της ανακαίνισης

Η καθοδήγηση και η παροχή συμβουλών από ειδικούς είναι ο πιο ασφαλής τρόπος ώστε να εκπληρωθούν όλοι αυτοί οι στόχοι. Οι κατάλληλοι μηχανικοί θα σας ενημερώσουν για όλες τις απαιτούμενες μελέτες ώστε να υπάρχει λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και νομιμότητα.Η στοχευμένη και μεθοδική δράση βοηθάει στην εξοικονόμηση χρόνου, κόστους και αποφυγή αστοχιών. Για τις εργασίες ανακαίνισης χρειάζεται η έκδοση άδειας μικρής κλίμακας ή βεβαίωση του άρθρου 30 του Νόμου 4495/2017 για μη απαίτηση άδειας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ένταξης των εργασιών σε προγράμματα «Εξοικονομώ» με τα οποία επιτυγχάνεται η μερική ή ολική επιδότηση των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν.

Εργασίες που συνήθως πραγματοποιούνται είναι:

Α) Καθαιρέσεις τοίχων, επιχρισμάτων και πλακιδίων

Β) Αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης

Γ) Αντικατάσταση δαπέδων

Δ) Επισκευές και αλλαγή εσωτερικών διαρρυθμίσεων

Ε) Εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί

Ζ) Αντικατάσταση κουφωμάτων

Η) Τοποθέτηση θερμομόνωσης

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ 2D - 3D

Η αρχιτεκτονική μελέτη αποσκοπεί στην επίλυση προβλημάτων εξυπηρέτησης των ανθρώπινων αναγκών στον χώρο. Αρχιτέκτονες μηχανικοί και διακοσμητές αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου την αρχιτεκτονική μελέτη σε νέα ή υφιστάμενα κτίρια.

Η σωστή διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, η εξοικονόμηση ενέργειας, η ασφάλεια,ο κατάλληλος φωτισμός και αερισμός και η υψηλή αισθητική αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μελέτης. Προτείνονται λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και βάσει των σύγχρονων προτύπων της αρχιτεκτονικής.

Το γραφείο μας εκπονεί ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη σε κτίρια: κατοικιών, πολυκατοικιών, συγκροτημάτων, εξοχικών κατοικιών, κτιρίων γραφείων & καταστημάτων  και υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης των μελετών σε 2D και 3D σχεδιασμό.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ο εξωτερικός χώρος της κατοικίας ή της επιχείρησης και ο σχεδιασμός του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργικότητας και της αρχιτεκτονικής. Αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, την σωστή χωροθέτηση των λειτουργειών του εξωτερικού χώρου και λαμβάνοντας υπόψιν τα σύγχρονα πρότυπα και όλες τις νόμιμες διαδικασίες προσφέρεται στον πελάτη ολοκληρωμένη λύση για τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου. Ενδεικτικές περιπτώσεις διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων:

Α) Τοποθέτηση πέργκολας ή στεγάστρου

Β) Κατασκευή εξωτερικού φούρνου ή ΒΒQ

Γ) Αναδιάταξη των χώρων

Δ) Κατασκευή πισίνας

Ε) Διαμόρφωση ράμπας

Ζ) Τοποθέτηση διαχωριστικών ή διακοσμητικών τοιχίων